Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura poligonala Rock Face Thassos

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31773 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura poligonala Thassos cu finisaj Rock Face este cu siguranta solutia eleganta cat mai aproape de estetica asezarilor meditaraneene. In nuante de alb-lapte, marmura poligonala Rock Face Thassos este una dintre solutiile perfecte pentru placarile cu tenta rustic-mediteraneeana usor de incadrat intr-un spatiu privat sau public, culoarea neutra este perfecta pentru placarile cu piatra naturala in cazul fatadelor, gardurilor, peretilor interiori sau exteriori. Prin variatiile medii de culoare, aspectul rezultat este unul compact.

Marmura poligonala Rock Face Thassos importata direct din Grecia, aduce acel simt mediteranean si ofera un plus de delicatete decorurilor. Pentru aceasta piatra montajul se realizeaza cu rosturi si recomandam folosirea adezivului alb Weber Marmo. Plus.

De asemenea pentru a asigura aspectul natural si autentic al pietrei pe termen lung se pot folosi tratamentele de impermeabilizare care mai ajuta totodata la ridicarea gradului de rezistenta.

Marmura Thassos poligonala Rock Face de culoare alba poate fi folosita la placari interioare si exterioare. Poate fi adaugata ca element ornamental in bai si bucatarii. De asemenea se realizeaza cu ajutorul ei placaje verticale pe fatade, garduri, ziduri sau socluri.

Marmura Thassos poligonala Rock Face nu este doar robusta, estetica si functionala, ci rezista foarte bine si la fenomenul de inghet-dezghet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura