Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie poligonala Rusty Brown

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6069 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Descopera o piatra ornamentala superba ce confera valoare de sute de ani locuintelor din satele meditaraneene. De natura metamorfica, deci foarte durabila, piatra naturala Rusty Brown reprezinta una dintre solutiile perfecte pentru decoratiunile cu tenta rustic-mediteraneeana.

Ardezia poligonala Rusty Brown este o piatra naturala folosita in placari interioare sau exterioare in casa si gradina, ex: placari de fatade, placari verticale la interior sau placari de socluri sau garduri.

Prin variatiile medii de culoare, aspectul rezultat este unul compact. Piatra naturala ornamentala poligonala Rusty Brown constituie alegerea ideala pentru placarile verticale in stil mediteraneean, impresionand prin robustete, estetica si functionalitate. Rezista foarte bine la fenomenul de inghet-dezghet.

Ardezia poligonala Rusty Brown are un caracter metamorfic procesul de formare avand loc la nivel subteran sub actiunea focului. Montajul pentru aceasta piatra se realizeaza cu rosturi si se recomanda tratamente de impermeabilizare pentru o calitate autentica indelungata.

Dupa montaj, se va curata cu LTP Grimex si impermeabiliza cu LTP Mattstone. Bucura-te de acest produs oferit de Piatraonline, la un raport calitate-pret excelent cu livrare nationala indiferent de cantitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura