Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Tuf calcaros poligonal Rock Face Airon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24752 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura poligonala Rock Face Airon se obtine prin prelucrarea bruta a fetei unui bolovan de piatra. Opusul fetei prelucrate se debiteaza astfel incat suprafata sa fie neteda, pentru a asigura lipirea pe substrat. Fetele laterale pot fi prelucrate, mai mult sau mai putin, in acest mod se obtine un aspect primitiv autentic. Acest tip de finisaj se numeste Rock Face si este aplicabil pe mai multe tipuri de roci. Pentru usurinta prelucrarii se prefera cele mai putin dure: marmura, limestone, ardezia.

Domenii de Utilizare
Piatra cu finisaj Rock Face se foloseste la placi verticale de interior si de exterior (fatade, stalpi, socluri, garduri, ziduri), placi de seminee, amenajari decorative. Se potriveste cel mai bine in amenajarile rustice si in cele cu un pronuntat caracter arhaic.

Montaj
Grosimea de 5-7 cm si forma permit montajul prin lipire pe fata neteda, dar si prin stivuire. Montajul prin lipire se executa tehnologia prin pieptanare.

Intretinere
Placarile din piatra cu finisaj Rock Face se realizeaza folosind detergenti de curatare si impermeabilizanti de protectie din categoria compatibila cu tipul de piatra utilizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura