Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura poligonala Rock Face Crystal (Coltar)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2142 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura poligonala Rock Face Crystal este o bijuterie naturala a designului interior, cu o eleganta durabila ce se imbina perfect cu estetica moderna sau traditionala a oricarui spatiu. Acest produs atipic aduce o nota de rafinament in orice colt al casei sau gradinii tale.

Textura unica a pietrei poligonale Rock Face Crystal, cu margini neregulate si suprafata aspra, confera un aspect rustic si autentic, amintind de munca mesterilor artizani care au scos la lumina aceasta minunata creatie a naturii. Culoarea predominant alba, insotita de adancimea griurilor si nuantelor subtile de bej, adauga un farmec aparte, atragand privirile si oferind o senzatie de lux.

Aceste marmura poligonale se recomanda pentru pereti accent de interior sau exterior. Fie ca doresti sa aduci natura in interiorul casei sau sa creezi un exterior sofisticat si plin de caracter, Marmura Poligonala Rock Face Crystal (Coltar) este alegerea perfecta pentru a-ti transforma visurile in realitate, oferind un amestec sublim de frumusete si functionalitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura