Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura poligonala Rock Face Grey (Coltar)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2142 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura poligonala Rock Face Grey (Coltar) este o piesa remarcabila, perfecta pentru a aduce eleganta si rafinament in orice spatiu. Aceasta marmura extrasa din cariere, impresioneaza prin nuantele sale de gri, care variaza de la nuante deschise pana la tonuri mai inchise, oferind un aspect invechit si autentic.

Textura Rock Face, cu margini neregulate si asperitati subtile, adauga un element rustic si organic, aducand o senzatie de autenticitate in proiectul dvs. de design interior sau exterior. Aceasta marmura poate fi utilizata intr-o varietate de aplicatii, inclusiv placari de pereti sau terase. De asemenea, este rezistenta la intemperii si uzura, ceea ce o face potrivita pentru spatii de exterior.

Marmura Poligonala Rock Face Grey (Coltar) este ideala pentru cei care cauta sa creeze spatii cu un farmec clasic si durabil. Cu aceasta marmura, vei aduce natura in interiorul sau in jurul casei tale, transformand fiecare spatiu intr-o opera de arta. Cu siguranta, acest produs premium va aduce o valoare deosebita si o estetica impresionanta proiectului tau de amenajare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura