Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura poligonala Rock Face Crystal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23205 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura Poligonala Rock Face Crystal este o alegere uluitoare pentru oricine cauta sa transforme spatiul lor intr-o oaza de eleganta naturala. Aceasta piatra naturala, cu nuante aurii si cenusii, emana rafinament si lux atunci cand este folosita pentru proiecte de design interior si exterior.

Textura sa aspra si neregulata, denumita Rock Face, adauga un farmec rustic si autentic, amintind de zidurile antice ale castelelor medievale. Fiecare bucata de marmura poligonala este unica, cu margini regulate sau neregulate, creand un aspect original si atragator.

Aceasta marmura se potriveste perfect pentru terase, alei, fatade de cladiri sau chiar pentru bai si bucatarii, aducand o senzatie de calitate si distinctie. Cu o durabilitate exceptionala si rezistenta la toate schimbarile climatice, Marmura Poligonala Rock Face Crystal isi va mentine frumusetea pentru multi ani inainte de a necesita intretinere.

Indiferent daca doriti sa creati un ambient rafinat in interiorul casei dvs. sau sa va extindeti spatiul exterior cu un design impresionant, Marmura Poligonala Rock Face Crystal va indeplini cu siguranta toate asteptarile si va aduce o nota de eleganta naturala fiecarui proiect.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura