Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Detergent indepartare pete de rugina LTP Rust 1litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10234 lei Lei
Out Of stock
Descriere
LTP Rust este un produs care indeparteaza petele de rugina de pe suprafata diferitelor obiecte. Avand o formula neacida, aceasta solutie este potrivita pentru suprafete delicate, precum marmura cu finisaj polisat. LTP Rust actioneaza direct pe suprafata de tratat, indepartand petele in doar 15 minute.

Este ideal pentru indepartarea petelor de rugina de pe toate tipurile de piatra naturala si artificiala, lustruita si nelustruita, inclusiv marmura, granit, travertin, gresie, beton, teracota si placi de portelan.

Pregatire:

Asigura-te ca suprafata care urmeaza a fi tratata este curata, fara urme de praf sau murdarie. Daca este necesar, spala inainte zona cu LTP Power Stripper diluat 1:10 cu apa.

Modalitate de aplicare:

Se agita foarte bine inainte de a fi utilizat. LTP Rust nu se dilueaza. Se acopera complet pata de rugina cu produsul. LTP Rust se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Culoarea produsului se va schimba intr-un violet intens, pe masura ce reactioneaza cu rugina. Dupa ce a trecut timpul indicat, indeparteaza reziduul, clateste bine suprafata cu multa apa si lasa sa se usuce.

Procedeul de repeta pana cand pata este complet indepartata.

Pentru alegerea corecta a produselor, suna acum in Call Center: 021 9907 sau email: office@piatraonline.ro sau foloseste noul selector de produse: CLICK AICI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura