Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar gradina mare - placat cu piatra decorativa Kavala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

394961 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Gratarul de gradina mare placat cu piatra decorativa Kavala este acel gratar deosebit, cum nu gasesti oriunde. Fiind de mari dimensiuni, acesta poate fi folosit in gradinile mari sau pe terasele de mari dimensiuni, in caz contrar, te vei lovi de cateva aspecte legate de functionalitate si design.
Acest gratar placat cu piatra decorativa Kavala este unul dintre cele mai spectaculoase din intreaga noastra gama impozant si elegant. Piatra decorativa Kavala este remarcabila prin coloritul sau uniform, elegant ce inspira maiestuozitate. Ardezia Kavala cu care este placat acest gratar se remarca prin valoare si calitate, forma bruta si textura nedeta.
Gratarul de gradina placat cu piatra decorativa Kavala vine ambalat pe europaleti, fiind insotit de o schita de montaj tip lego, astfel ca tot ceea ce ai de facut este sa urmezi pasii si sa asamblezi gratarul. Dupa uscarea adezivului, acest produs se poate folosi fara probleme. De asemenea, daca doresti, poti apela la echipa noastra de montaj pentru rezultate care sa nu ridice semne de intrebare.
ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG
Cum alegem gratarul de gradina
Amenajarea casei si gradinii cu piatra naturala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura