Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Granit Artico Grey Fiamat 60 x 60 x 1.8 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19635 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Granitul Artico Grey cu finisaj fiamat se remarca intre celelalte tipuri de granit printr-un colorit bogat, format din nuante subtile. Pe o placa din granit Artico Grey regasim mai multe nuante de alb si accente puternice negre, pe un fundal predominant gri.

Aceasta piatra naturala ofera spatiului in care este montata un aer aparte, sofisticat si aduce un plus de valoare intregii amenajari.

Aceste placi de granit pot fi montate in nenumarate spatii, atat rezidentiale, cat si publice, de interior si de exterior. Grosimea de 1.8 cm a placilor, fac aceasta piatra naturala potrivita pentru zonele cu trafic mediu. Mai mult decat atat, dimensiunea acestora de 60 x 60 cm asigura un montaj simplu si rapid, oferind si impresia de amploare a spatiului in acelasi timp.

Acest tip de granit prezinta un finisaj fiamat, ceea ce reprezinta un procedeu prin care piatra este supusa arderii la o temperatura de 2000 de grade Celsius, in urma acestuia capatand o suprafata rugoasa. In urma arderii, smaltul granitului sare, iar placa inregistreaza o variatie a grosimii de 1-5 mm.

Cum se monteaza o placa din granit:

- Produsul trebuie curatat inainte de montaj;
- Placile trebuie manevrate cu grija caci vorbim despre un material natural;
- Suprafata placii se acopera in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare buna;
- Adezivul recomandat este Weber Set.Portelanat Max;
- Pentru rosturi se foloseste Weber Color Comfort.

Cum se intretine granitul?

- Pentru curatarea inainte si dupa montaj, se foloseste LTP Grimex;
- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Mattstone sau Mattstone H2O;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj se poate folosi detergentul LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura