Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piese speciale granit Artico Grey Polisat 1.8 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29512 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Granitul Artico Grey este un produs special in adevaratul sens al cuvantului, fiind o piatra naturala ce se remarca prin rezistenta si frumusete greu de egalat. Granitul Artico Grey cu finisaj polisat are o personalitate puternica, aparte, si un colorit bogat, datorat aspectului granitul in nuante gri predominante, accente de negru si alb subtil.

Granitul Artico Grey ofera spatiului un aer sofisticat si aduce un plus de valoare incaperii. Piesele speciale din granit Artico Grey ofera spatiului un aer sofisticat, fiind potrivite pentru diverse placari, dar in special pentru a crea piese unice, custom-made: blaturi, glafuri, trepte si contratrepte. Finisajul polisat al pieselor speciale din granit Artico Grey reflecta lumina si mareste vizual spatiul.

Datorita grosimii placilor, piesele speciale din granit Artico Grey se pot folosi in nenumarate spatii, atat in cele rezidentiale, la amenajarea bucatariei, a baii sau a altor spatii, dar si in spatiile publice, in functie de necesitatile fiecaruia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura