Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Treapta granit Artico Grey Polisata 120 x 33 x 1.8 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7259 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Oferta trepte standard granit gri la cel mai bun pret | Granit Artico Grey!

Cand vine vorba despre amenajarea unei locuinte, detaliile sunt cele de care trebuie sa tinem adesea cont. In ceea ce priveste treapta din granit Artico Grey cu finisaj polisat, aceasta indeplineste toate nevoie din amenajarea de care ai nevoie: are o textura unica ce poate fi asociata cu usurinta cu alte nuante, este o piatra ce se potriveste in mai multe stiluri si are o rezistenta iesita din comun. Cum a luat nastere aceasta piesa? Echipa noastra si-a dorit sa iasa din cotidian (clasicele placari verticale si orizontale) si sa ofere cat mai mult din frumusetea naturala a pietrei. Astfel, treapta din granit devine acel element care iti va defini casa, iar materialul din care este realizat este foarte important.

Granitul este o roca vulcanica aparuta in urma racirii lente a magmelor de adancime, compozitia include feldspat, quartz si mica, intr-o structura cu granulatie mare si avand o textura naturala. Ca urmare a modului de formare granitul are calitati remarcabile care o recomanda printre cele mai performante materiale de constructie:

Densitate: 2500-2800 Kg/m si peste 2800
Rezistenta la incovoiere: valori medii in gama 8-16 MPa
Rezistenta la compresiune: valori medii in gama 80-150 MPa
Absorbtie de apa: medie de 0.3-1 (%)
Rezistenta la abraziune (purtare/trafic): foarte buna
Coeficient de dilatatie termica: intre 5x10 si 9x10 (1/C)

Granitul se prezinta intr-o paleta de culori dintre cele mai felurite, predominand nuantele de alb, negru, gri, roz.

Granitul se foloseste in proiecte rezidentiale si publice, la interior si la exterior, in medii diverse (terase, living, crama, piscina, fatada, soclu, etc).

Din acest granit putem executa:

piese speciale (blaturi, glafuri, trepte, placi cu dimensiuni atipice, inclusiv pentru pardoseli aparente si fatade ventilate)
chiuvete si cismele
mobilier de gradina
placi cu dimensiuni si grosimi standard
piatra cubica, borduri, plinte, pavaje, bolarzi
pebbles, pasi japonezi

Ce finisaje putem executa: polisat, fiamat, buciardat, natur, sablat, leather finish. Finisajul polisat se obtine prin lustruire mecanica, cel buciardat si leather finish prin prelucrari mecanice de suprafata. Granitul fiamat se obtine prin aschierea suprafetei sub actiunea unei flacari (la temperatura ridicata). Sablarea este o operatie care se poate executa fie prin improscarea suprafetei cu nisip de diverse granulatii, fie prin aplicarea unei solutii corozive (sablare chimica).

Montaj:

In cazul montajului si al prelucrarilor se recomanda sa lucrezi cu specialisti, contacteaza echipa de montaj PIATRAONLINE pentru servicii profesionale specifice.
Tratamentele si intretinerea, la intrebarea cum se curata granitul PIATRAONLINE are raspunsul pregatit. Alege dintre cele 14 tipuri diferite de detergenti pentru indepartare pete si curatare a granitului si vei putea curata orice suprafata, cu orice finisaj. Alege dintre cei 13 impermeabilizanti disponibili si vei asigura protectia suprafetelor la praf, apa, pete, radiatii UV.

Pretul granitului PIATRAONLINE este competitiv si intemeiat pe calitatea reala a produsului. Alege granitul, cel mai durabil, mai rezistent la solicitari mecanice, factori de mediu si trafic, mai insensibil la agentii de patare, dintre toate pietrele naturale folosite ca materiale de constructie !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura