Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Granit Artico Grey polisat 60 x 30 x 1.2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1904 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Granitul este o piatra naturala deosebita ce se remarca prin rezistenta si frumusete greu de egalat. Duritatea inegalabila si rezistenta sunt alte doua caracteristici care definesc acest material.

Granitul Artico Grey cu finisaj polisat are o personalitate puternica si un colorit bogat, datorat aspectului granulat in nuante de gri predominant, alb subtil si accente de negru. Granitul Artico Grey ofera spatiului un aer sofisticat si aduce un plus de valoare. Datorita caracteristicilor sale, granitul Artico Grey poate fi folosit in spatiile rezidentiale de interior si exterior, pentru placarile verticale, dar si pentru spatiile comerciale.

Ce trebuie sa stii despre montaj?

- Placile trebuie curatate inainte de montaj;
- Piatra trebuie manevrata cu grija intrucat se lucreaza cu un material natural;
- Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru lipirea placilor se recomanda folosirea adezivului Weber Set.Portelanat Max, care este un adeziv cu priza rapida folosit cu precadere in montajul pietrelor de culoare inchisa;
- Chitul de rosturi Weber Color Comfort se va aplica dupa fixarea placilor pentru un aspect placut se gaseste in 30 de nuante.

Cum se intretine granitul?

- Chiar daca este un material foarte rezistent, granitul are nevoie de ingrijire;
- Pentru curatarea inainte si dupa montaj, se foloseste LTP Grimex;
- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MPG, un impermeabilizant puternic folosit pentru suprafetele polisate sau LTP Mattstone H2O, o solutie ecologica pe baza de apa;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj se poate folosi detergentul LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura