Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Granit Tropic Brown Polisat, 60 x 60 x 1.8 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15351 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Domenii de utilizare
Granitul Tropic Brown cu finisaj polisat este o piatra naturala deosebit de populara datorita aspectului sau atractiv si a durabilitatii sale remarcabile. O piatra naturala foarte versatila, acest granit prezinta o textura granulara, si o variatie de culori care include maro inchis si negru, insa si nuante mai deschise, cum ar fi bej sau gri.

Durabilitatea acestui tip de granit il face un material ideal pentru utilizarea in constructii si amenajari interioare si exterioare. Este o piatra extrem de rezistenta la zgarieturi si la coroziunea cauzata de apa sau solutiile de curatare, deci o optiune excelenta pentru utilizarea in zone cu trafic intens, cum ar fi holurile sau intrarile.

Caracteristici
Granitul este o roca vulcanica intruziva, formata prin solidificarea lenta a magmei de adancime. Este compusa in principal din feldspat, quartz si mica, iar culoarea sa depinde de cantitatea de feldspat din compozitie, precum si de tipul de mineral cu care a intrat in contact.

Tipuri constructive
Placile de Granit Tropic Brown sunt disponibile cu dimensiunile 60 x 60 x 1.8 cm, iar finisajul este polisat sau fiamat.

Intretinere
Se recomanda impermeabilizarea suprafetelor de Granit Tropic Brown cu solutii profesionale din gama LTP, disponibile pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura