Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Granit Tropic Brown Fiamat, 60 x 60 x 1.8 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15946 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Domenii de utilizare
Granitul Tropic Brown Fiamat este o piatra naturala cu o textura granulara distincta, recunoscuta pentru durabilitatea si eleganta sa. Dimensiunile de 60 x 60 x 1.8 cm permit utilizarea in proiecte de placare a pardoselilor sau a peretilor, oferind un aspect impresionant si o senzatie de stabilitate si siguranta.

Gama variata de nuante de maro, cu accente subtile de alb si gri, confera Granitului Tropic Brown cu finisaj fiamat un aspect sofisticat si versatil, recomandat pentru majoritatea proiectelor de amenajare interioara.

Dincolo de aspectul sau atractiv, Granitul Tropic este cunoscut pentru durabilitate si rezistenta. Finisajul fiamat este antiderapant iar rezistenta la zgarieturi il face ideal pentru utilizarea in zonele cu trafic intens, cum ar fi holurile sau intrarile.

Caracteristici
Granitul este o roca vulcanica intruziva, formata prin solidificarea lenta a magmei de adancime. Mineralul majoritar din compozitie este feldspat, urmat de cuartz si mica, iar culoarea este dictata de proportia feldspatului din compozitie, si interactiunea cu alte minerale.

Tipuri constructive
Placile de Granit Tropic Brown au dimensiuni de 60 x 60 x 1.8 cm si finisaj fiamat.

Intretinere
Se recomanda impermeabilizarea suprafetelor de Granit Tropic Brown cu solutii profesionale (LTP MPG H20, LTP Mattstone H20 sau LTP Colour Intensifier H20). Pentru curatarea suprafetelor, se recomanda tot detergenti specializati (LTP Grout Stain Remover, LTP Ferrex, LTP Cement Grout&Salt Residue Remover, LTP Grimex, si LTP Power Stripper).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura