Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Granit Extra Blue Fiamat 60 x 30 x 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27489 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Granitul Extra Blue cu finisaj fiamat este un produs plin de viata, una dintre cele mai spectaculoase pietre naturale din lume. Importat din inima Ucrainei, acest granit prezinta un aspect unic, ce capata diferite culori in functie de lumina.
Spre exemplu, in lumina slaba, placile de granit Extra Blue cu finisaj fiamat vor fi negre, cu inflexiuni subtile gri.
Pe masura ce intensitatea luminii creste, negrul granitului devine albastru inchis, iar atunci cand lumina este foarte puternica, capata nuantele cerului polar: albastru cu sclipiri albe si inflexiuni de smarald.
Fiamarea acestui tip de granit presupune faptul ca piatra naturala a fost supusa arderii la o temperatura de 2000 de grade Celsius, in urma acestuia capatand o suprafata rugoasa. In urma arderii, smaltul granitului sare, astfel ca placa va inregistra o variatie a grosimii de 1-5 mm.
Granitul Extra Blue cu finisaj fiamat este potrivit pentru placarile de interior, vertical si orizontal, in baie, bucatarie si living. Daca iti doresti sa-l folosesti si la exterior, o poti face pentru placarile verticale, pe fatade, garduri si socluri, sau chiar pe terasele acoperite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura