Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Laveta microfibra albastra LTP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4046 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Nou! Set 2buc. de lavete destinate aplicarii impermeabilizantiilor (sigilantiilor) peste suprafete cu finisaj polisat, antichizat, periat sau mat. Livrare nationala prin curier cu plata ramburs.

Beneficiile utilizarii accesoriilor LTP Marea Britanie

Ideala pentru aplicat impermeabilizantul

Extra rezistenta pentru curatat surafete

Calitate superioara ce vor rezista mai mult

Putere mare de absorbtie

Bucura-te de noile accesorii marca LTP, gama noua de lavete vin la set de 2 bucati, acestea sunt executate din microfibra de cea mai buna calitate, lavetele din microfigra pot fi utilizate la aplicarea impermeabilizantiilor (ex: LTP MPG, LTP Mattstone H20, etc) sau chiar aplicarea de ceara LTP Wax Clear peste suprafetele polisate, mate sau antichizate din piatra naturala, marmura, travertin, etc.

Utilizare: Laveta din microfibra, se foloseste direct pe suprafetele pe care doriti sa le curatati sau sa aplicati impermeabilizantul, dar atentie in cazul curatarii - fara a folosi substante chimice de curatare. In cazul in care doriti sa curatati o suprafata puternic murdarita este suficient sa umeziti putin laveta cu apa sau LTP StoneWash.

Laveta din microfibra este ideala inclusiv pentru spalatul geamurilor sau a suprafetelor din inox. Nu lasa scame si nu necesita substante chimice pentru curatare. Pote fi spalata in masina de spalat la temperaturi inalte. Laveta din microfibra are o putere mare de absorbtie si curatare. Lavetele din microfibra sunt foarte rezistente in timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura