Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Burete alb LTP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1785 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acum ai disponibil si buretele alb destinat curatarii si intretinerii suprafetelor delicate, lustruite, mate sau antichizate. Ideal alaturi de detergentii si decapantii LTP, poate fi de asemenea utilizat simplu sau montat in suportul pentru paduri+mop pentru eficienta marita. Atat mopul cat si suportul de pad marca LTP se comercializeaza separat. Toatea acestea pot fi comandate online si livrate direct la tine acasa cu plata ramburs.
Beneficiile utilizarii padurilor LTP

Pret fenomenal de competitiv

Poate fi folosit simplu sau direct pe mop+suportul LTP

Particulele abrazive sunt dispersate in interiorul intregului burete

Producatorul LTP din Marea Britanie vine anul acesta cu accesorii noi destinate profesionistiilor si nu numai, LTP ofera o gama excelenta de bureti pentru curatarea eficienta a unei multitudini de suprafete - ex. nostru fiind curatarea suprafetelor din piatra naturala (finisaj polisat, mat, antichizat, periat, etc) buretii albi sunt confectionati din spuma de melamina ce prezinta pori nanometrici si micrometrici.

In momentul umezirii, structurile acestuia vor curata la nivel microscopic, permitand indepartarea murdariei, grasimii si a depunerilor de calcar., Gama de accesorii va ofera avantaje excelente in ceea ce priveste curatarea eficienta, iar buretii/padurile in sine sunt extrem de durabile. Ciclul de productie garanteaza ca particulele abrazive sunt dispersate in interiorul intregului burete, ceea ce inseamna ca particulele agrezive nu se pierd pe intreaga durata de utilizare a bureteluii, astfel ca buretele nu doar ca rezista mai mult, ci si isi mentin eficienta pentru un timp indelungat.

Se poate utiliza pentru curatarea:

Dungi si pete de pe pardoseli si pereti

Chiar si markerul permanent

Urme de cauciuc de la cizme si pantofi

Guma de mestecat

Cerneala tipografica

Urme de smoala si gudron

Graffiti (nu toate tipurile)

Rasini de melamina

Urme de creion si pix

Recomandat pentru a fi utilizat alaturi de :

LTP Power Striper

LTP Multiclean

LTP Grimex

Destinat suprafetelor din piatra naturala cu finisaj texturat: periat, fiamat, neslefuit, natur, despicat, scapitat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura