Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Rusty Brown 10 cm x LL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13685 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra Naturala Rusty Brown provine din Cipru, format in straturi ce ii confera unicitate si un un joc de nuante ce variaza de la cea mai inchisa tenta de maro pana la cea mai deschisa ceea ce face ca acest material sa poata fi usor de combinat cu orice nuanta de tencuiala decorativa exterioara sau cu orice specificatie de design interior.

Din punct de vedere al greutatii, piatra naturala decorativa Rusty Brown este cel mai usor model din gama, astfel incat il puteti folosi pe orice tip de structura, inclusiv pereti din rigips sau suprafele placate cu termosistem de la exteriorul unei cladiri.

Ca si tip de piatra naturala, din punct de vedere al structurii, este o piatra mai slaba decat piatra naturala Kavala sau Homa insa nu va avea probleme de rezistenta sau aspect odata cu trecerea anilor daca se realizeaza un montaj corect,cu un adeziv corespunzator si dupa montaj se impermeabilizeaza suprafata placata cu 2 sau chiar 3 straturi de impermeabilizant LTP Mattstone sau LTP Colour Intensifier.

Greutatea scazute a acestei piatre naturale decorative 'Rusty Brown' este un motiv foarte bun pentru a putea fi folosit in spatii mici, inguste sau pentru placarea unor pereti de rigips, etc. Pentru un plus de efect,va recomandam impermeabilizarea cu LTP Colour Intensifier, un impermeabilizant profesional ce pe langa faptul ca va proteja suprafata pietrei,va intensifica nuanta de maro din structura acesteia, astfel incat la final veti avea un proiect deosebit dominat de un maro intens ce va atrage cu siguranta privirile celor din jur. Piatra naturala decorativa din ardezie Rusty Brown inspira un aer foarte relaxant.

Cu o asezare in straturi si montandu-se usor, acest tip de piatra poate fi valorificat pe baza unei game largi de nuante de tencuiala, datorita aspectului coloristic variat. Piatra naturala decorativa Rusty Brown se poate livrara oriunde in tara, indiferent de cantitate.

Nuantele de culoare ale pietrei naturale decorative Rusty Brown cresc si scad in intensitate pe suprafata fiecarei pietre naturale. Destul de durabila si rezistenta indeosebi atunci cand ii sunt aplicate tratamente de impermeabilizare aceasta piatra vine decupata la dimensiunea de 10 cm latime si lungimi variabile.

Piatra naturala decorativa Rusty Brown este utilizata la placarea fatadelor, gardurilor masive si a stalpilor de sustinere. La interior poate fi folosita la placarea peretilor aferenti holurilor, livingurilor sau dormitoarelor, poate fi asociata cu o varietate de modele de piatra pentru un aspect versatil.

Recomandari Montaj:
Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem lemn caramida etc.
Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului
Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura