Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Verde Laguna 5 cm x LL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15113 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra naturala decorativa Ardezie Verde Laguna 5cm cu lungime libera poate dincolo de aspectul atractiv si de duritate, avea o imensa calitate: rezistenta la ciclurile inghet/dezghet si la temperaturi ridicate. Din aceasta perspectiva, piatra naturala Ardezie Verde Laguna este cu siguranta un foarte bun exemplu.

Daca vei comanda acum, nici o problema: produsul se afla in depozitele noastre! Indiferent de cantitate, putem asigura transportul comenzilor oriunde la nivel national. Piatra naturala decorativa Ardezie Verde Laguna cu latime de 5cm si lungimi libere are o compozitie bazata pe diferite tipuri de minerale culoarea verde in acest caz datorandu-se elementului hornblenda.

Tot acestui material component i se datoreaza si aspectul usor sticlos.

Utilitate: Se poate folosi pentru placarea peretilor si a fatadelor. Caracterul natural al pietrei si culoarea verzuie pot fi asociate caselor ecologice care urmaresc un stil arhitectural cat mai putin solicitant. Este un produs care constituie alegerea buna atat in cazul spatiilor comerciale cum ar fi centrele de infrumusetare sau diferite hoteluri precum si in cazul locuintelor proprii.

Recomandari Montaj:
Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem lemn caramida etc.
Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului
Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura