Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Kavala 7cm x LL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10829 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra naturala decorativa Kavala este o piatra naturala cu o textura superba, vibranta si are o duritate comparativa cu cea a granitului. Culoarea gri-cristal a ardeziei Kavala este data de mica din compozitia ei. Griul ramane una dintre cele mai cautate culori in domeniul decoratiunilor interioare si exterioare, care confera spatiului amenajat un stil inconfundabil.

Cel mai bun pret la piatra naturala decorativa Ardezie Kavala! Totul are la baza un mai mare avantaj, atunci cand opteaza pentru piatra naturala Kavala ca element de constructie sau amenajare este culoarea sa superba de gri cristal. Exceptional de dura, poate fi folosita si ca pardoseala, daca este nevoie! Nu rata promotia aceasta la promotie naturala decorativa! Astazi platforma Piatraonline este cunoscut drept furnizorul numarul 1 in piatra naturala decorativa, datorat optimizarii din productie ce pot sustine asfel de oferte. Marimea optima pentru piatra naturala decorativa Ardezie Kavala este de 7cm latime cu lungimi variabile si o grosime de 0.5 pana la 1.2 cm.

Piatra Naturala Kavala 7cm poate fi folosita in general la placarile exterioare/interioare verticale poate fi folosita inclusiv la placari orizontale cu trafic mediu fiind un material extrem de dur. Culoarea sa gri o face usor de asortat cu lemnul metalul sau sticla poate fi folosita in amenajari rustice moderne sau contemporane.

Recomandari Montaj :
Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem lemn caramida etc.
Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului
Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz
Nu este necesara chituirea/rostuirea in fotografia noastra este montata cu rost pentru a pune piatra in evidenta.

Scurta descriere:
Piatra Naturala Decorativa Kavala este un produs fenomenal atat din punct de vedere al pretului pe metru patrat cat si datorita faptului ca ne ofera amenajari spectaculoase 3D. Piatra naturala decorativa Kavala are in compozitia sa oxid ce ii ofera aspectul de ruginiu fiind in acelasi timp o piatra extrem de rezistenta ce va dainui peste ani si ani.Piatra Naturala Decorativa Fasii Kavala este o ardezie extrem de rezistenta cu o vechime de peste 60 milioane de ani ce se formeaza sub stratul de marmura cu acelasi nume Kavala. Este un tip de piatra importat din Grecia cunoscuta pentru minunatiile naturale ce le ofera lumii intregi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura