Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic Ardezie Multicolora Flexibila SKIN 2 x 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

51408 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cauti de mult un mozaic delicat, in culorile toamnei si rezistent? Un mozaic foarte usor de montat? L-ai gasit!

Iti prezentam mozaicul din ardezie multicolora Flexibila SKIN. Un montaj mai usor decat acesta nu exista: scoateti folia de pe spate produsului si il lipesti direct de suprafata dorita (suprafata trebuie sa fie perfect lisa/dreapta). Acest lucru atat de simplu este posibil datorita adezivului 3M aflat pe spatele produsului care se prezinta sub forma unei plase (30 x 30 cm). Pe aceasta plasa subtire din fibra de sticla groasa de doar 2 mm sunt prinse piesele multicolore de ardezie flexibila.

Aveti doar grija ca suprafata pe care se monteaza sa fie perfect neteda. Acest mozaic se poate utiliza in baii, bucatarii, saune, dar si in sufragerii, birouri, cafenele. Datorita maleabilitatii si montajului facil, precum si datorita cromaticii sale foarte versatile, mozaicul din ardezie Multicolora flexibila se poate intrebuinta ca placari partiale de pereti sau a obiectelor de mobilier si semineelor. Un produs din piatra naturala revolutionar prin modul simplu de montare si, in acelasi timp, un produs extrem de elegant.

PIATRAONLINE surprinde, revolutioneaza si inoveaza prin esenta noilor idei si le transforma in produse ingenioase, noua gama de mozaicuri din ardezie flexibila SKIN.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura