Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Mozaic Marmura Dark Emperador 4.7 x 1.9 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29631 lei
Descriere
Caracteristici

Placile au dimensiunile de 4,7 x 1,9 centimetri si se potrivesc oricarui interior.

Culoarea inchisa este cea mai indicata pentru a pune in valoare restul obiectelor de decor si de mobilier din incapere.

Utilitate

Frumusetea acestui produs il recomanda pentru proiectele de renovare ale holurilor, livingurilor, birourilor, salilor de asteptare si camerelor de trecere.

Pentru un plus de culoare, pentru un aspect rafinat, pentru o surpriza de ordin estetic pentru orice privitor, puteti folosi placile de mozaic din marmura Dark Emperador pe plan orizontal sau vertical, in orice varianta, pentru a amplifica efectul vizual.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov.

De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din Marmura, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Marmura Dark Emperador este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din marmura nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura