Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Mozaic Pebble Small Ice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei
Descriere
Caracteristici

Produsul este de culoare alba si are un aspect semi-lucios. Este rezistent si durabil, iar lucrarea de montare se realizeaza cu rosturi, recomandarea noastra in privinta adezivului fiind Weber Marmo Plus.

De asemenea, recomandam tratarea pietrelor cu solutii de impermeabilizare pentru a le ajuta sa-si pastreze aspectul natural termen indelungat.

Utilitate

Pebble small mosaic ice poate fi utilizat la interior si exterior. Se poate monta produsul pe fatade si socluri, garduri si ziduri.

Totodata, se amenajeaza cu ajutorul acestor pietre birouri de receptie, fie in centre hoteliere, fie in centre de afaceri

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov.

De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

*Pret pe metru patrat (fara TVA) Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura