Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic Pebble Small Black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34272 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caracteristici:
Produse excelente pentru placari verticale sau orizontale usor de montat si intretinut prin natura lor antiderapante ce face din acest produs un ''must have''. Avand o dimensiune potrivita lucrarilor de creatie mozaicala 30x30cm produsul se caracterizeaza printr-o structura densa. Din punct de vedere geologic aceasta inseamna ca partile componente ale marmurei sunt compactate sau concentrate strans astfel incat produsul poate fi expus traficului mediu/privat. Ambalarea se face la cutii de 1 mp pentru a fi usor de manipulat.

Utilitate:
Mozaicurile peabble (pietricele antichizate) au un aspect natural / covor ce creeaza o combinatie placuta de tonuri. Punand in evidenta lumina naturala reprezinta alegerea ideala pentru bai bucatarii si holuri. Iluminarea spatiilor inchise este unul dintre cele mai importante aspecte in crearea unui sentiment de bine in interiorul zonelor de locuit. Asadar acest produs se recomanda in mod deosebit pentru spatii unde lumina patrunde mai greu.

*Pret pe metru patrat (fara TVA) Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94, 021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura