Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Mozaic Pebble Small Black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27013 lei
Descriere
Caracteristici

Componenta materialului este preponderent bazaltica, bazaltul fiind o roca vulcanica, la randul ei, continand magneziu si fier in cantitati considerabile. De asemenea, produsul prezinta rezistenta la compresiuni si este foarte putin poros, neabsorbind apa.

Utilitate

Se foloseste la realizarea placarilor interioare. In varianta de dimensiuni mai mici, este foarte potrivita in baile din spatiile comerciale sau centrele de afaceri unde exista trafic intens. Se poate folosi totodata la amenajarea bailor si bucatariilor domestice, unde umezeala nu va afecta structura pietrei.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura