Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Mozaic Pebble Small Mix

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2574 lei
Descriere
Un produs superb care nu se va demoda niciodata mozaicul Pebble Small Mix se adapteaza usor diferitelor proiecte de amenajare si aduce intotdeauna un plus de calitate.

Dimensiunea plasei este 30x30 cm. Livrare imediata in doar 24/48h oriunde in tara! Produse excelente pentru placari verticale sau orizontale usor de montat si intretinut prin natura lor antiderapante ce face din acest produs un "must have".

Avand o dimensiune potrivita lucrarilor de creatie mozaicala 30x30cm produsul se caracterizeaza printr-o structura densa.

Din punct de vedere geologic aceasta inseamna ca partile componente ale marmurei sunt compactate sau concentrate strans astfel incat produsul poate fi expus traficului mediu/privat. Ambalarea se face la cutii de 1 mp pentru a fi usor de manipulat.

Utilitate: Mozaicurile peabble (pietricele antichizate) au un aspect natural / covor ce creeaza o combinatie placuta de tonuri.

Punand in evidenta lumina naturala reprezinta alegerea ideala pentru bai bucatarii si holuri. Iluminarea spatiilor inchise este unul dintre cele mai importante aspecte in crearea unui sentiment de bine in interiorul zonelor de locuit.

Asadar acest produs se recomanda in mod deosebit pentru spatii unde lumina patrunde mai greu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura