Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic Pebble Small Onyx

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34272 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caracteristici

Este reprezentata de nuante naturale in variatii de culoare: maro, alb, miere. Onyx-ul este o piatra care se gaseste mai greu si, de aici, caracterul semi-pretios.

Procedeul de montare este similar celorlalte produse din gama noastra pebble, pe baza de rosturi si a adezivului Weber Marmo Plus.

Utilitate

Produsul Pebble Small Mosaic Onyx poate fi utilizat in foarte multe feluri. Prezenta sa in interiorul locuintelor este deosebit de apreciata intrucat se crede ca aceasta piatra are calitatea de a aduce calm si a inspira ganduri pozitive.

In mediile de lucru, se spune ca ar conferi colegilor un simt impartit de responsabilitate si incredere inter-relationala.

Onyx-ul este deci recomandat de designerii de interioare in spatiile aglomerate, unde atmosfera este susceptibila conditiilor de stres.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura