Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Serviciu prelucrare: antialunecare (3 dungi) - universala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3804 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Prelucrare destinata treptelor interioare sau exterioare situate la intrarile spatiilor publice sau private cer acest tip de prelucrare, treptele fara aceasta prelucrare pot fi importante surse de accidente in perioadele ploioase, iarna si cand se spala pardoselile. Pericolul de alunecare este ridicat mai ales daca finisajul pardoselilor sau al treptelor este polisat/lustruit, asa cum se intampla de obicei din considerente de facilitate de intretinere a suprafetelor.
Pentru asigurarea sigurantei in deplasarea persoanelor pe aceste suprafete se folosesc multiple metode, fiecare avand avantajele si dezavantajele lor. Dintre acestea una dintre cele mai fiabile este frezarea zonala. In cazul treptelor din piatra naturala, dar metoda are succes si pe alte tipuri de material, se practica 3 santuri (caneluri) pe lungime, la o distanta de 20 mm de cant. Adancime santului este de 3-4 mm iar distanta dintre doua santuri este de 10 mm. Pentru a creste aderenta la suprafata se pot monta in interiorul santurilor benzi de cauciuc sau mastic antiderapant. Canelurile sunt executate cu precizie direct in productie.
In cazul suprafetelor placate, amplasate la intrarea in edificii cu trafic intens sau in cazul platformelor (pasarelelor) placate se practica acelasi tip de santuri, in apropierea unei margini.
Serviciul de prelucrare anti-alunecare asigura deplasarea in bune conditii pe pardoseli umede, este ieftin si fiabil.
In cazul in care suprafata a fost deja plata, acest finisaj este inlocuit cu serviciul denumit Banda Antialunecare Buceardata (Universala)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura