Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Blaturi trepte marmura Kavala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27013 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Glafurile ferestrelor, treptele scarilor sau blaturile pot indica directia generala in orice spatiu. La PIATRAONLINE ai de unde alege, de exemplu, cu siguranta farmecul clasic al marmurei Kavala cu finisaj polisat te va atrage. Marmura Kavala este ideala pentru interior sau exterior, in spatii publice sau private, din aceasta piatra naturala se pot obtine o multime de piese: trepte scari interioare, blaturi baie si bucatarie, glafuri ferestre, placari atipice de paroseli si pereti, semineuri, obiecte de mobilier din cele mai provocatoare, etc.

Ne spui ce vrei, iar noi debitam aceste piese speciale din lastre mari sau mici, conform schitelor si dimensiunilor furnizate de tine. Daca vrei, prin intermediul echipei noastre de montaj te putem ajuta si cu masuratorile si sablonarea. Comanda minima 5mp. Iti stam la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea iti stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din marmura Kavala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Marmura Kavala este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din marmura nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima pe care o poate oferi acest material.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura