Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Blaturi trepte Limestone Vratza

0 stars: 0.00 din 0 pareri

44625 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Generozitatea grosimii de 3cm ale pieselor din Limestone Vratza cu finisaj polisat poate acoperii vaste utilizari, precum realizarea de blaturi de baie sau bucatarie, trepte scari interioare, glafuri pentru ferestre, si cate si mai cate, toate la un raport calitate-pret excelent. Toate piesele fiind realizate la stricta ta comanda.

Glafurile pentru geam nu sunt deloc de pus pe locul doi, cand vine vorba de finisarea unei case sau apartament. Una dintre solutiile ideale ar fi sa folosesti Limestone Vratza polisat pentru executarea lor. Tot cu aceasta piatra naturala se pot placa semineuri, pereti, trepte scari interioare, poti comanda pardoseli atipice sau blaturi pentru baie si bucatarie. Si cate si mai cate... Toate aceste piese sunt taiate la dimensiuni si forme speciale - conform cu schitele dimensiunile furnizate de tine.

Glafurile pentru geam, precum si toate celelalte piese din Limestone Vratza polisat pot beneficia si de o prelucrare a canturilor, rotunjindu-le sau fiind taiate la unghi de 45 de grade. Pentru orice fel de detalii suplimentare, asteptam sa ne conectezi.

Iti stam la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea iti stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din piatra naturala taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Limestone Vratza este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din piatra naturala nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura