Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Blaturi trepte travertin Classic Cross Cut

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50456 lei
Descriere
Piesele speciale inseamna libertatea de a alege. Inseamna ca se poate taia dintr-o placa mare piese in forme si dimensiuni diferite, conform necesarului fiecarui proiect in parte.

Din acest travertin Classic Cross Cut polisat, gros de 2 cm, se pot decupa o mare varietate de produse: blaturi si contrablaturi, trepte si contratrepte, glafuri, aticuri, podeste, etc. In acelasi timp, acest travertin Classic Cross Cut polisat, atat de cald si relaxant, foloseste si la placarea peretilor, a zidurilor, pentru realizarea diferitelor piese de mobilier.

Rezistenta travertinului Classic si intretinerea lui usoara sunt argumente imbatabile in alegerea acestui material atat de indragit de romani in ultima vreme in amenajarea spatiilor private si publice. Materialul se poate taia usor cu un ajutorul unui flex sau al unui disc diamantat. Nota: pentru formele atipice, este nevoie de sabloane executate din carton solid. Este recomandabil ca persoana care face masuratorile sa si monteze ulterior piesa respectiva.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura