Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piese speciale Limestone Sunny Dream polisata 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32011 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Treptele realizate din marmura Sunny Dream cu finisaj polisat, devin cu certitudine centrul atentiei in orice proiect. Marmura Sunny Dream este expresiva si sofisticata, o piatra naturala ce devnine material nu doar pentru realizarea de scari, ci si pentru multe alte piese speciale: pardoseli, placari de pereti, de semineuri, blaturi de baie sau de bucatarie, glafuri, obiecte de mobilier, etc.
Piesele sunt destinate blaturilor pentru bucatarie sau baie, treptelor sau glafurilor ferestrelor, toate executate din superba Marmura Sunny Dream cu finisaj polisat, fie ca urmeaza sa fie utilizata in spatii publice sau private. Piesele speciale prespun taiarea lor din lastre mari sau medii la dimensiunile si tiparele furnizate, sub forma de sablon, de catre fiecare client. Toate produsele pot avea prelucrari la cerere (semibaston, baston, dublura, decupaje etc.) Comanda minima 5mp
Iti stam la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.
Te asteptam si pe tine sa ne spui de ce piese speciale ai nevoie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura