Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Blat marmura Volakas Polisata, 250 x 65 x 3 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80325 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Blatul din marmura polisata Volakas confera o nota de eleganta si rafinament oricarui spatiu in care este folosit. Ideal pentru placarile interioare, apare utilizat cu imense beneficii estetice si practice ca trepte, contratrepte, pervazuri ferestre, chenare pentru usi, forme speciale dupa sabloane oferite de clientii nostri. Marginile pieselor pot fi taiate in unghi drept sau rotunjite, conform solicitarii clientului. Blatul din marmura polisata Volakas este regasit in bucatarii, bai, restaurante, birouri, cluburi, etc. Asistat sau ajutat de arhitectul sau constructorul tau, poti taia blatul foarte simplu si usor cu un flex dotat cu disc diamantat. Astfel, vei putea folosi blatul in multe feluri, de exemplu la incadrarea unei plite sau a unei chiuvete.
Cum ingrijim Marmura Volakas?
- LTP Grimex se foloseste pentru curatarea produsului, procedeu care trebuie sa aiba loc inainte de impermeabilizare;
- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MPG, produs destinat special suprafetelor lucioase;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se poate folosi un detergent LTP Stonewash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.
Montajul unui blat din piatra naturala
Dupa executia blatului personalizat in functie de proiect, urmeaza transportul si manipularea acestuia la client. Aceste activitati trebuie prestate cu maximum de atentie intrucat pot duce la craparea blatului. Inainte de montajul propriu-zis al blatului este nevoie de fixarea mobilierului suport, de masuratori si de verificari preliminare. Dintre ele verificarea planeitatii si a unghiului drept (90) intre pereti sunt esentiale. Daca peretii nu sunt perpendiculari atunci e nevoie fie de o pana intre muchia blatului si perete, fie de prelucrarea muchiei astfel incat aceasta sa fie lipita de perete.

T: Rezolvarea acestor probleme folosind umpluturi, pene sau materiale de compensare nu intra in sarcina montatorului.
Pentru asigurarea vizibilitatii marcajelor se lipeste pe blat banda auto-adeziva de culoare deschisa.. Dupa efectuarea masuratorilor si a marcajelor blatul din piatra se debiteaza. Se poate face debitarea umeda sau uscata. Se folosesc discuri speciale diamantate, care se monteaza pe flex, fiecare roca avand dedicate discuri in functie de duritatea sa. Exista discuri pentru granit si discuri diferite pentru marmura. Se debiteaza blatul pentru a ajunge le dimensiunile din proiect, se executa decupari pentru plita sau chiuveta.
T: In multe situatii este necesara ranforsarea zonei decupate pentru montajul chiuvetei. Uzual se monteaza o bagheta de metal sau de fibra de sticla. Se executa carotari cu scule specializate, pentru montajul bateriei. Se realizeaza prelucrarea canturilor folosind discuri abrazive mai intai pentru slefuire si apoi pentru finisare (lustruire). Discurile de finisare se aleg cu granulatie diferita, de la 50 la 5000 si buff, se folosesc pe rand, cu ajutorul unui polizor unghiular. Canturile se prelucreaza manual mai ales in semi-baston, baston si bizot.

In multe situatii sub blatul de piatra se afla un altul din PAL, folosit ca suport. Se aplica adeziv in sarpe pe suprafata acestuia si apoi blatul de piatra se aseaza peste si se lipeste. In zonele de contact cusaturile se pot masca folosind masticuri specifice. La final se trateaza prin curatare si impermeabilizare.

T: La tratarea blaturilor de lucru intens folosite se recomanda Antibacterial Kit, un kit certificat pentru lupta impotriva bacteriilor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura