Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Maron Emperador Polisata, 60 x 30 x 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25466 lei Lei
Out Of stock
Descriere
NOU! Marmura Maron Emperador PREMIUM este definita prin venatura sa bogata in tonalitati deschise de alb, bej si auriu, completata de stralucirea obtinuta prin finisajul polisat, adauga eleganta si rafinament oricarui interior. Marmura Maron Emperador cu finisaj polisat isi gaseste frecvent utilitatea in decorarea semineelor, mobilei, mastilor pentru cazi si chiuvetelor, blaturilor de bucatarie si multe altele. In plus, este folosita in placarea podelelor, in acoperirea peretilor si, mai rar, in sculptura. Se potriveste foarte bine in stilurile clasic, dark, elegant, glamour sau rococo.
Acest produs este prevazut cu plasa de fibra de sticla pe spate (fata inferiora, fara finisaj). Plasa de fibra de sticla are rolul de a asigura o rezistenta mai mare produsului in timpul transportului si al montajului. In cazul produselor astfel ranforsate, recomandam uilizarea amorsei Weber GR100 sau Mapei Eco Grip. Cei care prefera montarea fara aceasta plasa, structura din fibra de sticla se poate indeparta usor cu ajutorul unui disc abraziv. Marmura Maron Emperador polisata se livreaza la nivel national, indiferent de cantitate.
Beneficii:
- cea mai cunoscuta marmura spaniola;
- culoare superba, fara variatii de culoare;
- selectie PREMIUM;
- calibrare suplimentara
Ce trebuie sa stii despre montaj:
- Montajul este usor de realizat si este la fel de important precum alegerea pietrei;
- Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie curatate;
- Suprafata trebuie curatata in prealabil;
- Suprafata trebuie sa fie drepta, pentru a evita alunecarea obiectelor de pe suprafata etajerei;
- Pentru un montaj corect, este recomandat sa apelezi la serviciile unui specialist.
Cum ingrijim Marmura Maron Emperador?
Marmura este o piatra rezistenta, dar pentru ca tu sa te poti bucura mai mult de ea, trebuie sa tinem cont de trei pasi, si anume curatarea, impermeabilizarea si intretinerea; LTP Grimex este destinat procesului de curatare; Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MPG, un produs care va impiedica patrunderea apei in profunzimea pietrei si astfel, tu te vei bucura mai mult de frumusetea pietrei naturale.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG
5 modele de bai moderne amenajate cu piatra naturala
Trimite mesaj
Din Gura in Gura