Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Thassos (Comercial) Polisata 60x30x2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21658 lei
Descriere
Utilitate:

Luandu-si denumirea de la insula greceasca unde a fost exploatata inca din cele mai indepartate timpuri, Marmura Thassos este potrivita atat stilului traditional, cat si celui contemporan, creand un spatiu luminos si aerisit.

Se recomanda folosirea Marmurei Thassos Polisata in placarea bailor si bucatariilor sau pentru obtinerea de contraste surprinzatoare, in combinatie cu placi de marmura neagra.

Mostre:

Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim. Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari.

Marmura este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice.

Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.15.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura