Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Crema Royal Polisata 60 x 30 x 1.7 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17255 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Inserturi subtile, nervuri delicate, puse in valoare prin jocul de lumina naturala si artificiala. Din toata aceasta combinatie caracteristici rezulta o mare versatilitate a marmurei Crema Royal polisata, importata pentru prima data in Romania de catre PIATRAONLINE.

Cu o prezenta clasica, eleganta, aceasta superba marmura se integreaza armonios in placarile orizontale (pardoseli) si verticale din cadrul proprietatilor rezidentiale. Grosimea de 1,7 cm a placii recomanda acest produs in special pentru amenajarea spatiilor publice (HORECA), acolo unde este nevoie de duritate si rezistenta suplimentare.

In cazul proiectelor exterioare, marmura Crema Royal polisata, se poate utiliza la placarea gardurilor, fatadelor (direct peste termosistem), ancadramentelor de ferestre sau usi. Utilizarea in bai, marmura Crema Royal, polisata, se recomanda in prealabil o hidroizolatie, iar montarea acesteia se poate face pe strat de beton, pe sapa. Datorita plasei montate pe spatele placii, marmura Crema Royal constituie o varitabila optiune in placarile verticale, caz in care se recomanda amorsei Weber GR 100.

Se poate monta cu sau fara rosturi, desi aspectul este mai spectaculos fara rosturi, pentru ca, astfel unite, placile vor crea o si mai mare senzatie de spatiu deschis, de rafinament discret. Un produs de mare clasa!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura