Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Thassos Polisata 61 x 30.5 x 1.2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37247 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Specificatii tehnice
Aspect finisaj: Polisat (Lustruit)
Dimensiuni: 61x30.5x1.2cm
Greutate: 30kg/mp
Culoare: Alb lapte
Ambalare: Cutii 1.1163mp (6buc/cutie)

Caracteristici
Dimensiunile acestor placi vin la standard american 61 x 30.5cm la grosime de 1.2cm, le plaseaza in categoria produselor destinate acelor persoane care pornesc de la un concept bine definit. Aspectul lustruit muta si mai mult acest produs in categoria celor cu o destinatie clara (living-uri, bai, saune, holuri, etc).

Utilitate
Intrucat marmura Thassos este un produs extrem de versatil judecand dupa numarul mare de utilizari pe care i le putem da aceste placi pot fi folosite pentru a crea o ambianta distinsa pentru a da locuintei sau spatiilor un aer modern si curat. Placiile pot fi de mare efect daca alegeti sa combinati cu o marmura neagra, etc.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

Recomandari Montaj
Adeziv Weber Marmo.
Plus sau Weber Set.
Stone 25kg - 1sac=4mp
Impermeabilizant recomandat LTP MattStone H20- 1L=15mp sau Impermeabilizant LTP MPG - 1L=15mp
Intretinere zilnica Detergent LTP WaxWash

Montajul se poate realiza dupa cum urmeaza:
Identic precum la gresie cu specificatia sa fie unsa si placa cu adeziv pe toata suprafata si apoi folosit un ciocan de cauciuc
Este necesara chituirea dupa montaj. Punere in opera (montaj profesional) si livrare:
Va stam la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. Pentru montaj pe teritoriul Romaniei si Uniunii Europene va rugam faceti cerere de oferta.

De asemenea, va stam la dispozitie cu transport exclusiv sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat. Atat montajul cat si transportul sunt servicii express pentru fidelizarea clientiilor nostrii.
*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.15.94, 021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura