Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Matia travertin Latte RS-5, 42 x 15 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

96866 lei Lei
Out Of stock
Descriere
O chiuveta de baie care imita foarte bine aspectul vaselor antice, cu o deosebire foarte importanta: acest produs oferit de PIATRAONLINE este extrem de rezistent si impresioneaza prin finisajul delicat si prin perfectiunea formei. Chiuveta de baie din travertin Latte, model RS-5, se poate utiliza la fel de bine si in bucatarii, atat in spatiile private ca si in cele publice: restaurante, cofetarii, cladiri de birouri, baruri.
Ca produs din piatra naturala, aceasta chiuveta de baie din travertin Latte are nevoie de un tratament de impermeabilizare periodica si curatare zilnica cu ajutorul produselor speciale. Recomandarea noastra in acest caz sunt produsele LTP, pe care le poti comanda aici, pe site, la sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare.
Beneficii: Aspect deosebit, elegant; Intretinere usor de realizat; Durata de viata extinsa.
Atentie
Alimentarea cu apa se face exclusiv de la baterie cu montaj pe blat

Dimensiuni
42 x 15 cm

Observatii
1. Montajul se va face numai de catre instalatori calificati.
2. Atentie la manipularea produsului pentru a evita ciobirea suprafetelor/marginilor. Se recomanda depozitarea pe o suprafata protectoare din carton/hartie.

Curatare zilnica
Folositi apa si detergent neutru, precum LTP Waxwash sau LTP Stonewash sau LTP Grout & Tile Protector, pentru curatarea lavoarului. Nu folositi niciodata produse de curatare agresive, cum ar fi acizi sau detartrant, deoarece veti deteriora suprafetele de piatra naturala. Daca va fi instalat intr-un mediu cu apa dura, proprietatile de curatare ale detergentului utilizat se diminueaza. Recomandam curatarea frecventa a suprafetei, pentru rezolvarea aceastei probleme, astfel incat calcarul, mucegaiul, etc. sa nu aiba timp sa se depuna.

Evitati detergentii pe baza de alcool sau agenti de curatare agresivi.

Daca este necesara o curatare/intretinere speciala, cum ar fi eliminarea unor pete, va recomandam sa luati legatura cu consilierii PIATRAONLINE.

Nota
Masuratorile pot fi supuse unor variatii usoare, in conformitate cu standardele de toleranta UE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura