Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Matia marmura Tundra Grey RS-5 42 x 15 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

94248 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Rafinamentul culorii gri polisate si a venaturilor delicat structurate de natura. Aceasta este chiuveta pentru baie din marmura Tundra Grey RS-5. Potrivita pentru orice tip de baie, aceasta chiuveta va contribui prin prestanta sa si prin aerul relaxant pe care il raspandeste in jur la schimbarea radicala a atmosferei, indiferent de dimensiunea spatiului.

Se integreaza in amenajari centrate pe stilul clasic, dar si contemporan, minimalist sau industrial etc. Datorita culorii gri, aceasta chiuveta din marmura Tundra, are un mare potential de combinare, nu doar la nivel de culoare, dar si in cazul texturilor: vibreaza la fel de bine in compania lemnului, dar si a fierului, cel mai bine standu-i insa alaturi de alte pietre naturale.

Montajul acesteia se face ca la orice alta chiuveta, atat la reteaua de apa, cat si in privinta robinetului. Energia pozitiva si aspectul ei impecabil, dublate de rezistenta specifica pietrei naturale, recomanda aceasta chiuveta din marmura Tundra pentru orice spatiu, rezidential sau public.

Beneficii:

Culoare placuta;
Intretinere facila;
Durata de viata extensa.

Cum ingrijim lavoarul din piatra naturala?

Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc);
Impermeabilizarea este un procedeu necesar un tratament pentru piatra naturala prin care produseul este protejat zilnic de picaturile de apa, de praf si de pete dificile. Microporii pietrei se vor inchide ca un sigiliu si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra;

Pentru intretinerea lavoarului de zi cu zi, poti folosi LTP Multiclean o solutie care curata inclusiv depunerile de piatra, sau LTP Stonewash.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura