Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Tundra Grey Sablata, 61 x 30.5 x 1.2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25823 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ultima tendinta in finisaje: marmura sablata (antiderapanta). Privita de sus, marmura Tundra Grey sablata frapeaza. Geoglifele de pe suprafata ei sunt asemenea liniilor Nazca din desertul peruan. Si culoarea pare cea a unei planete salbatice, nuantele de alb si negru amalgameaza esentele peisajelor de dincolo. Marmura innobileza locurile pe care se aseaza si fascinatia ei actioneaza in profunzime si pe o durata lunga. Placile de Tundra Grey au dimensiuni tipice iar grosimea este potrivita pentru orice. Sablarea refuza reflexia si nu lasa lumina sa fuga. Un perete de living ofera un accent pretios. La fel pe hol, chiar si in dormitor. In baile private, pardoselile din marmura sablata nu aluneca. In cele publice, pietrele subtiri sufera de trafic.
Montajul este clasic, tehnologia prin periere, cu ungerea suportului dar si a placii, creste aderenta. Tratamentele placarilor din marmura sunt obligatorii. Detergentii si impermeabilizantii profesionali contribuie la fiabilitatea placarii. Petele sunt de evitat, daca se-ntampla se indeparteaza imediat. Intretinerea implica si stergerea apei de pe pardoseala, dupa spalare, cu un mop uscat. Mentenanta prelungeste viata placarii, reimpermeabilizarea pastreaza calitatea. Perfecta pentru terase, saune/spatii umede, pentru placari verticale la interior sau exterior.
Ce trebuie sa stii despre montaj:
- Montajul este simplu;
- La fel de important precum alegerea pietrei;
- Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie curatate;
- Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil;
- Suprafata trebuie sa fie dreapta, fara denivelari;
- Pentru un montaj corect, este recomandat sa apelati la serviciile unui specialist.
Cum se intretine marmura?
- Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex;
- Recomandam impermeabilizarea suprafetei cu LTP Mattstone;
- Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi, se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura