Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Chiuveta Autograph Marmura Tundra Grey 45 x 82 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

371994 lei
Descriere
Descopera un concept modern, un rafinament al formei puse in slujba ideii de confort. Chiuveta pentru baie Autograph din marmura Tundra Grey are o forma care te face sa uiti majoritatea chiuvetelor pe care le-ai vazut pana acum. Liniile sale, amestec de feminim si masculin, reorganizeaza intregul spatiu in care aceasta chiuveta este montata. Unghiurile ascutite trimit la o eleganta a vremurilor contemporane, in timp ce culoarea gri inchis este mesagera rafinamentului unor epoci trecute.
Combinatie paradoxala de delicatete si sobrietate, chiuveta pentru baie din marmura Tundra Grey este creata dintr-un singur bloc de piatra. Se monteaza si se intretine usor cu ajutorul substantelor special destinate pietrei naturale.
Desi pare ca stilul industrial este cel care s-ar potrivi cel mai bine formei sale neobisnuite, chiuveta din Tundra Grey se va integra de minune si intr-o ambianta clasica, art deco, baroc sau boho chic. Aceasta intruchipeaza rezistenta, rafinamentul formelor geometrice si temperamentul echilibrat al culorii gri, combinate intr-un adevarat obiect de arta moderna.
Produsul este disponibil la dimensiunile: 45 cm, H:82 cm, avand o greutate de 160 de kg si vine ambalat la lada.

Beneficii:
Frumusete iesita din comun;
Montajul este usor de realizat;
Produsul este destinat spatiilor elegante.
Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?
Suprafata pietrei se va impermeabiliza cu LTP Grout & Tile Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc.);
Pentru curatarea si intretinerea pietrei se poate folosi pulverizatorul LTP Stone Wash 500 ml;
Aceste produse le poti achizitiona de pe site-ul nostru.
Chiuveta din marmura Tundra Grey este un produs rafinat si elegant, care va transforma semnificativ amenajarea. Pentru a vedea intreaga noastra colectie de chiuvete Autograph, te asteptam sa faci o vizita in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura