Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Autograph Marmura Tundra Grey 45 x 82 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

469574 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Descopera un concept modern, un rafinament al formei puse in slujba ideii de confort. Chiuveta pentru baie Autograph din marmura Tundra Grey are o forma care te face sa uiti majoritatea chiuvetelor pe care le-ai vazut pana acum. Liniile sale, amestec de feminim si masculin, reorganizeaza intregul spatiu in care aceasta chiuveta este montata. Unghiurile ascutite trimit la o eleganta a vremurilor contemporane, in timp ce culoarea gri inchis este mesagera rafinamentului unor epoci trecute.
Combinatie paradoxala de delicatete si sobrietate, chiuveta pentru baie din marmura Tundra Grey este creata dintr-un singur bloc de piatra. Se monteaza si se intretine usor cu ajutorul substantelor special destinate pietrei naturale.
Desi pare ca stilul industrial este cel care s-ar potrivi cel mai bine formei sale neobisnuite, chiuveta din Tundra Grey se va integra de minune si intr-o ambianta clasica, art deco, baroc sau boho chic. Aceasta intruchipeaza rezistenta, rafinamentul formelor geometrice si temperamentul echilibrat al culorii gri, combinate intr-un adevarat obiect de arta moderna.
Produsul este disponibil la dimensiunile: 45 cm, H:82 cm, avand o greutate de 160 de kg si vine ambalat la lada.

Beneficii:
Frumusete iesita din comun;
Montajul este usor de realizat;
Produsul este destinat spatiilor elegante.
Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?
Suprafata pietrei se va impermeabiliza cu LTP Grout & Tile Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc.);
Pentru curatarea si intretinerea pietrei se poate folosi pulverizatorul LTP Stone Wash 500 ml;
Aceste produse le poti achizitiona de pe site-ul nostru.
Chiuveta din marmura Tundra Grey este un produs rafinat si elegant, care va transforma semnificativ amenajarea. Pentru a vedea intreaga noastra colectie de chiuvete Autograph, te asteptam sa faci o vizita in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura