Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Autograph Travertin Classic Vein Cut 45 x 82 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

469574 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cand eleganta pietrei intalneste subtilitatea geometriei, rezulta acest obiect unic. Caldura specifica travertinului combinata cu o forma ultramoderna! Aceasta este chiuveta de baie Autograph din travertin Classic Vein Cut - un obiect de lux potrivit aproape tuturor stilurilor ambientale. De la clasic la contemporan, de la minimalism la mediteraneean, de la rustic la art nouveau. Versatilitate si personalitate intr-un obiect unic, impresionant prin forma si culoarea care radiaza vigoare si relaxare in egala masura.
Aceasta chiuveta pentru baie este creata dintr-un singur bloc de piatra naturala si se monteaza si se intretine extrem de usor.
Chiuveta Autograph din travertin Classic Vein Cut se monteaza normal, ca orice alta chiuveta, insa odata instalata, aceasta devine centrul respectivului spatiu. Se poate asocia cromatic si textural cu alte tipuri de travertin, in primul rand, dar si cu marmura, onix sau granit. In cadrul unui stil rustic, inconjurata de lemn si piatra, aceasta chiuveta va amplifica si mai mult energia pozitiva din incapere, din moment ce fortele naturii vor fi atat de bine reprezentate.
Produsul este disponibil la dimensiunile: 45 cm, H:82 cm, avand o greutate de 175.5 de kg.
Acesta vine ambalat in lada lemn pentru protectie in timpul transportului.
Beneficii:
Eleganta si frumusete;
Montaj usor de realizat;
Rezistenta si durabilitate.
Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist
Cum ingrijim piatra?
Travertinul este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea, este important sa tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Grout & Tile Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc.);
Pentru curatarea si intretinerea pietrei, se poate folosi pulverizatorul LTP Stone Wash 500 ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare.
Aceasta chiuveta Autograph este un produs care iti va transforma semnificativ amenajarea. Pentru a vedea intreaga noastra colectie de piatra naturala, te asteptam sa faci o vizita la showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura