Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Matia marmura Ceppo Grey RS-24

0 stars: 0.00 din 0 pareri

84609 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caracteristici:

Marmura Ceppo Grey s-a format prin cimentarea grohotisurilor sau a sfaramaturilor altor roci, mai dure, aspectul de pietricele inghetate incrustate in masa marmurei provenind de la sedimentele naturale care au determinat formarea in prima faza. Ulterior, supuse la temperaturi si presiuni uriase, aceste sedimente cimentate s-au transformat in structura marmurei pe care o vedem azi. Compozitia ei este preponderent calcaroasa insa contine si magnezie intr-o proportie semnificativa. Aspectul usor sticlos de aici vine. Ca urmare a modului de formare Marmura Ceppo Grey are calitati speciale:

densitate = 2900 kg/m
absorbtie apa = 1.19%
rezistenta la compresiune = 129 MPa
rezistenta la incovoiere = 8.4 MPa

Tipuri Constructive:

Chiuveta Baie Matia din marmura Ceppo Grey are un diametru de 42 cm si o inaltime de 15 cm. Gama Matia contine mai multe tipuri, cu diferente constructive si de material. Se produc Lavoare Marmura de diverse tipuri, dar si Lavoare Onyx.

Montaj Lavoar pe Blat:

Blatul din Piatra Naturala este cea mai buna alegere pentru suportul Lavoarului din Marmura. Blatul din Piatra Naturala are rezistenta si durabilitate si poate sustine Lavoarul din Marmura pe suprafata sa. Inainte de montaj se caroteaza blatul pentru trecerea sifonului si pentru montajul Bateriei Lavoar. Se aseaza lavoarul pe suprafata si se fixeaza prin lipire (el poate sta si prin greutatea proprie).

Intretinere:

Se executa in 3 pasi: curatare, impermeabilizare, intretinere.

Pentru curatare se folosesc detergenti alcalini (Grimex si Power Stripper) iar pentru impermeabilizare Mattstone H2O sau Grout&Tile Protector. Pentru intretinere se recomanda Stonewash.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura