Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Matia RS-22 - material custom

0 stars: 0.00 din 0 pareri

81039 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Chiuveta Matia RS-22 - material custom este produsul perfect pentru cei care doresc sa-si personalizeze baia. La PIATRAONLINE, suntem specializati in productia la comanda a oricarui model de chiuveta pentru proiectele de amenajare ale clientilor nostri.
Fiecare chiuveta Custom este unica, conceputa si realizata cu atentie la detalii, pentru a se potrivi perfect nevoilor si gusturilor tale. Pentru a transforma schita si preferintele tale in realitate, avem nevoie de un desen CAD (format .dwg) pentru productie. Acesta ne ajuta sa obtinem o imagine precisa a designului final si sa producem o chiuveta care sa indeplineasca asteptarile tale in ceea ce priveste aspectul si functionalitatea.
Mai mult decat atat, suntem interesati sa aflam care este materialul preferat pentru chiuveta. La PIATRAONLINE, iti punem la dispozitie o gama extinsa de materiale din care poti alege, fiecare piatra cu proprietati si aspecte unice. Cu informatiile privind materialul preferat, putem alege impreuna cel mai potrivit material pentru proiectul tau.
Indiferent daca esti in cautarea unei chiuvete moderne si minimaliste sau a uneia clasice, echipa noastra de experti iti sta la dispozitie pentru a te ajuta sa realizezi proiectul perfect. Cu chiuveta Custom Matia RS-22 (42 x 15 cm) vei avea un produs unic, creat cu atentie si dedicat proiectului tau de design interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura