Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta travertin Latte RS-24

0 stars: 0.00 din 0 pareri

81039 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Chiuveta de baie din travertin Latte, model RS-24, are un aspect placut care rezulta din imbinarea a doua tipuri de suprafete: lucioasa la interior si aspra, neprelucrata, la exterior. Astfel, datorita partii interioare poti asorta chiuveta la un anumit tip de amenajare interioara: eleganta, clasica, rococo sau moderna, pe cand exteriorul se poate incadra in genurile rustic, mediteraneean, marocan etc.

Rezistenta si extrem de versatila in termeni de adaptare la genuri ambientale, chiuveta de baie din travertin Latte se potriveste perfect in cadrul locuintelor private, dar si cladiri de utilitate publica: restaurante, hoteluri, birouri etc. Este un produs ce se intretine extrem de usor, doar trebuie avut in vedere anumite instructiuni de baza.

Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare.

Produsul este disponibil la dimensiuniile: 41,5 x 37 cm, H:15 cm, ambalat la cutie (24 kg).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura