Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Chiuveta travertin Classic RS-21

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6393 lei
Descriere
Secretul relaxarii, al starii de bine poate sta uneori in prezenta unui singur obiect. In cazul bailor acest obiect poate fi chiuveta. Daca vorbim de chiuveta de baie din travertin Classic, model RS-21, culoarea ei calda si forma eleganta inspira calm si siguranta.

Acest lavoar se poate utiliza atat in bai, dar si in bucatarii, in spatiile rezidentiale si publice: restaurante, cladiri de birouri, hoteluri, cafenele.

Chiuveta de baie din travertin Classic se intretine cu usurinta prin intermediul substantelor special destinate acestui scop impermeabilizare (de ex. LTP Grout Tile Protector Spray 750 ml) si curatare zilnica (pulverizatorul LTP Stone Wash 500 ml).

Intretinerea periodica a chiuvetei de baie din travertin Classic face ca textura si culoarea acesteia, precum si relaxarea ta sa dureze foarte mult.

Este un produs ce se intretine extrem de usor, doar trebuie avut in vedere anumite instructiuni de baza. Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare.

Produsul este disponibil la dimensiuniile: 41 x 33.5 cm, H: 15cm, ambalat la cutie (23kg).

Chiuveta este destinata uzului general insemnand ca poate fi montat in bucatarii bai sau baruri pentru un atribut personalizat si un punct de atractie unic. Culoarea produsului poate fi usor asociata cu diverse alte elemente din piatra naturala sau lemn care vor pune si mai mult in valoare incaperea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura