Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta travertin Classic RS-22

0 stars: 0.00 din 0 pareri

81039 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Un lavoar, perfect rotund si in relaxanta culoare crem a travertinului Classic, reprezinta o una dintre solutiile ideale pentru a-ti schimba radical atmosfera din baie sau din bucatarie.

Se poate utiliza in cadrul amenajarilor interioare din spatiile private, dar si in spatiile publice: restaurante, cluburi, institutii etc. Pentru baie si bucatarie, lavoarul este piesa care poate fi axul central, elementul de la care se incepe amenjarea spatiului.

In acest caz, lavoarul din travertin Classic, model RS-22, se poate monta pe un blat din travertin, placarea cu acelas tip de travertin a peretilor completand intregul decor, conferindu-i unitate si armonie.

Este un produs ce se intretine extrem de usor, doar trebuie avut in vedere anumite instructiuni de baza. Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare.

Produsul este disponibil la dimensiuniile: 41 cm, H: 15 cm, ambalat la cutie (19 kg).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura