Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Tao travertin latte SP-23, 42 x 82 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4165 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Chiuveta Tao Travertin Latte SP-23 reprezinta o combinatie eleganta intre functionalitate si design rafinat, aducand un element distinctiv in orice baie sau bucatarie. Dimensiunile sale perfect echilibrate, 42 x 82 cm, o fac potrivita pentru diverse spatii, oferind totodata o capacitate generoasa pentru utilizare practica.

Materialul ales pentru aceasta chiuveta, travertinul latte, confera un aspect natural si sofisticat, aducand o nota de eleganta spatiului in care este integrata. Fiecare detaliu este atent lucrat, pentru a evidentia textura distinctiva a travertinului, oferind astfel si rezistenta indelungata in utilizare.

Forma si adancimea chiuvetei sunt proiectate astfel incat sa asigure o functionalitate excelenta, facilitand activitatile zilnice in baie. Suprafata neteda si usor curbata faciliteaza curatarea si mentinerea chiuvetei intr-o stare impecabila.

Chiuveta Tao Travertin Latte SP-23 nu este doar un element utilitar, ci si o opera de arta practica, transformand spatiul in care este amplasata intr-un mediu de eleganta si stil. Este alegerea perfecta pentru cei care cauta o chiuveta ce imbina perfectiunea functionala cu estetica sofisticata.

Atentie
Alimentarea cu apa se face exclusiv de la baterie cu montaj: in perete/pe pardoseala

Dimensiuni
82 x 42 cm

AVERTISMENT!
Atentie la manipularea lavoarului; tineti cont de faptul ca acesta este un obiect greu. Este nevoie de 2 persoane. Aveti grija sa va indoiti genunchii, sa mentineti spatele drept si sa respectati procedura referitoare la ridicarea si manipularea obiectelor grele.

Observatii
1. Montajul se va face numai de catre instalatori calificati.
2. Atentie la manipularea produsului pentru a evita ciobirea suprafetelor/marginilor. Se recomanda depozitarea pe o suprafata protectoare din carton/hartie.

Curatare zilnica
Folositi apa si detergent neutru, precum LTP Waxwash sau LTP Stonewash sau LTP Grout & Tile Protector, pentru curatarea lavoarului. Nu folositi niciodata produse de curatare agresive, cum ar fi acizi sau detartrant, deoarece veti deteriora suprafetele de piatra naturala. Daca va fi instalat intr-un mediu cu apa dura, proprietatile de curatare ale detergentului utilizat se diminueaza. Recomandam curatarea frecventa a suprafetei, pentru rezolvarea aceastei probleme, astfel incat calcarul, mucegaiul, etc. sa nu aiba timp sa se depuna.

Evitati detergentii pe baza de alcool sau agenti de curatare agresivi.

Daca este necesara o curatare/intretinere speciala, cum ar fi eliminarea unor pete, va recomandam sa luati legatura cu consilierii PIATRAONLINE.

Nota
Masuratorile pot fi supuse unor variatii usoare, in conformitate cu standardele de toleranta UE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura