Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Tao Arabescato Riflata, 42 x 85 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5831 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lavoar Baie, Chiuveta Baie, Lavoar pe Pardoseala, Montaj Lavoar pe Pardoseala, Lavoar free standing, Lavoar Marmura, Chiuveta Marmura
Domeniu de aplicare: Chiuveta Arabescato Tao cu finisaj riflat, se foloseste in bai si grupuri sanitare. Apartine categoriei de Lavoar pe Pardoseala. Se mai intalneste si sub numele de Lavoar Free Standing. Aspectul si masivitatea il recomanda atat pentru proiecte rezidentiale de amploare cat si pentru cele publice.

Caracteristici:  densitate = 2711 kg/m
absorbtie apa = 0.126 %
rezistenta la compresiune = 80.6 MPa
rezistenta la incovoiere = 12.57 MPa
duritate (scala Mohs) = 3
rezistenta a abraziune med
Tipuri constructive: Lavoarul pe Pardoseala Tao are dimensiuni 42 cm (diametru) si 82 cm inaltime, forma cuvei este cilindrica. Are scurgerea in lateral. Se foloseste cu baterie pe pardoseala sau pe perete.
Pentru usurinta de transport si montaj lavoarul de marmura este impartit in 3 parti separate prin inele tot de marmura.
Montaj lavoar pe lardoseala: Lavoarul se aseaza pe pardoseala, in pozitia care sa permita evacuarea laterala. Nu se foloseste adeziv la montaj. Alimentarea este in functie de tipul bateriei. Intretinere:Se executa in 3 pasi: curatare, impermeabilizare, intretinere.
Pentru curatare se folosesc Grimex si Power Stripper, iar pentru impermeabilizare exista mai multe solutii. Pentru intretinerea cotidiana se recomanda Stonewash.
Pentru bai speciale si exclusiviste cumpara Lavoar Free Standing de la PIATRAONLINE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura