Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Autograph Marmura Arabescato 40 x 85 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

469574 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Rafinamentul formei sta adesea in eleganta materiei, iar aici avem un exemplu perfect: chiuveta pentru baie Autograph din marmura Arabescato. Atat forma deosebita, cat si venaturile galbui si gri din masa alba a rocii, confera baii un aer fresh si elegant. Chiuveta este ideala pentru abordari moderne, dar si clasice. Albul marmurei transforma aceasta piesa unicat in obiectul principal al amenajarii. Insa, in aceeasi masura poate deveni partenerul cromatic al unui perete placat cu piatra naturala sau al unei cazi.

Chiuveta pentru baie Autograph din marmura Arabescato se poate fixa extrem de usor, fiind formata din doua parti. Nici racordarea la reteaua de apa nu reprezinta o dificultate, montarea realizandu-se ca in cazul oricarui alt lavoar. Impermeabilizarea si intretinerea corespunzatoare creste durata de viata a acestui produs.
Prin eleganta sa, chiuveta se potriveste oricarui design ambiental, indiferent ca vorbim de spatii rezidentiale sau de spatii publice, precum hoteluri, pensiuni sau restaurante cu un grad de confort superior.

Produsul este disponibil la dimensiunile: 40 cm, H:85 cm, ambalat la lada si are o greutate de 160 kg.

Beneficii:

Design iesit din comun;
Montaj usor de realizat;
Produs destinat spatiilor elegante.
Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist

Cum ingrijim piatra?

Marmura este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea, este important sa tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Grout & Tile Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari etc.);
Pentru curatarea si intretinerea pietrei se poate folosi pulverizatorul LTP Stone Wash 500 ml.

Chiuveta din marmura Arabescato este un produs rafinat si elegant, care va transforma semnificativ amenajarea. Pentru a vedea intreaga noastra colectie de marmura, te asteptam sa faci o vizita in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG
Avantajele montarii unui lavoar din piatra naturala in baie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura